Made with Padlet

Пригответе се да проследите един месец на празници, споделени преживявания и стоплящи сърцето дейности, докато отброяваме до най-прекрасното време от годината.

Учители и ученици, с помощтта на Ученическия парламент на ОУ „Христо Ботев“, подготвиха вълнуващи събития в духа на коледните празници. Ето някои от тях:

– Коледни работилници:

Всеки клас е домакин на собствена коледна работилница. От традиционни орнаменти до модерни декорации, учениците ще покажат своята креативност и ще си сътрудничат, за да направят нашите училищни зали весели и светли.

– Творчески ръчно изработени и дигитални коледни картички:
В духа на дарителството нашите ученици не само ще изработят красиви ръчно изработени коледни картички, но и ще прегърнат технологията, като създават цифрови поздрави. Тази инициатива не само отразява нашия ангажимент към творчеството, но и към околната среда.

– Адвент календар с любими коледни филми
Отброявайте дните с интересния календар, изработен от учениците от 7.А клас – всеки ден ще представя любим коледен филм. Съберете се у дома за уютно кино, допълнено с пуканки и празнични лакомства.

– Коледен благотворителен базар:
Превръщайки училищната територия в зимна страна на чудесата, Коледният базар е идеалната възможност за учениците да покажат своя предприемачески дух. От ръчно изработени занаяти до празнични лакомства, пазарът ще прелива от празнични изкушения.

– Коледно модно шоу:
Гледайте как нашите талантливи деца демонстрират своите най-празнични и креативни коледни тоалети. Това модно шоу обещава да бъде спектакъл от празничен стил, допълнен с аксесоари и шапки на Дядо Коледа.

– Поздравителни концерти на различни класове

 

Коледният адвент календар на ОУ „Христо Ботев“ е повече от поредица от събития; това е празник на общността, креативността и добротата.

Желаем на всички вълшебни и радостни празници!